Over Ons

Tegels & tegelconcepten voor alle binnen en buiten

Ceragres is een gepassioneerd en dynamisch Gents bedrijf dat graag met unieke materialen en texturen werkt. Met onze tegels bieden we klanten steeds materialen met een ziel en . Ons doel is om onze klanten de mooiste tegels aan te bieden, en dit in alle mogelijke prijsklasses en steeds aan de beste kwaliteit. We bieden u een gevarieerd tegel concept.

Unieke tegels en een grote stock

Omdat we veel materialen op stock hebben (met dan een een 2000 m² grote stockruimte), kunt u bij ons heel snel de juiste levering krijgen. Ook bezorgen we u telkens een scherpe prijs door onze tegels rechtstreeks bij de producenten aan te kopen. Via de architecturale tegelcollectie (die u kan bezichtgen op onze andere website) kunt u zich een beeld vormen van een selectie van onze uniekere materialen. Zo krijgt u misschien de nodige inspiratie om uw eigen plannen vorm te geven.

Eigen toonzaal

Om het volledige gamma te bezichtigen en ook echt kennis te maken met de textuur van de tegels, is het altijd best om langs te komen in onze gerenoveerde toonzaal. Alle informatie over onze toonzaal vindt u hier terug.

Laat u inspireren in onze toonzaal te Gent en bezichtig onze interieurtegels.