Wilt u een parking, tuinvijver, tuinpad, zwembad, oprit of terras aanleggen? Bestel uw keramische of natuursteen tuinbestrating op maat bij Ceragres. We customizen geïmporteerde sierbestrating in ons atelier te Melle volgens uw tuindesign. Met een oog voor detail, een neus voor esthetiek en uiteraard onze state-of-the-art machines. Verwacht keer op keer een minutieus eindresultaat dat aan al uw eisen voldoet.

21e Pagina2eonder
Img 4539
©studiopsg.job 05 19 0952 Psg 2815
©studiopsg.job 05 19 0985 Psg 5331
©studiopsg.job 05 19 0986 Psg 6962
©studiopsg.pr 03 18 0452 Psg 7928
G654hdb
1/1

Wat kunt u bij ons bestellen?

Bij Ceragres vindt u keramische en natuursteen sierbestrating op maat in de ruimste zin van het woord. Werkelijk álles om uw tuinproject compleet te maken: terrastegels, zwembadboorden, tuinafboording, traptreden, grind en split, stapelblokken, flagstones en waaltjes. Onze tegels en zwembadboorden zijn verkrijgbaar in zowel natuursteen als keramiek, de overige tuinelementen enkel in natuursteen. Gaat u voor natuursteen op maat? Dan laten we de keuze tussen graniet, kalksteen, blauwsteen, basalt, lavasteen en travertijn. Neigt uw voorkeur naar keramiek? Laat u dan verleiden door een strakke betonlook, unieke natuursteenlook of warme houtlook.

Vraag advies aan onze experten

Zo gaat ons team te werk

Baleare Beige

Import natuursteen en keramiek

We hebben steeds een bijzonder grote voorraad liggen aan zowel natuursteen als keramische tuinelementen die we rechtstreeks importeren uit buitenlandse steengroeves of fabrieken. Hierdoor kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden. Onze natuursteen tuinverharding halen we voornamelijk uit Azië en Afrika (Vietnam, India, Japan, Egypte, Marokko …), onze keramische tuinverharding uit Europa (Italië, Spanje …). We selecteren steeds materialen met interessante texturen die karakter, pit en lef uitstralen. De tuinverharding heeft meestal reeds een oppervlakteafwerking gekregen, zoals gezandstraald, geborsteld of gevlamd.

Evaluatie technische plannen

Klopt u bij ons aan met een tuinproject? Dan nemen we eerst en vooral uw technische tekeningen onder de loep. Met onze jarenlange knowhow verlenen we advies en sturen we de plannen nog bij indien nodig. We onderzoeken eveneens of het voorstel realistisch en haalbaar is. Is dit niet het geval of beschikt u nog niet over een tuindesign? Dan kan ons team voor u alles opmeten, conceptueel meedenken, de juiste materialen kiezen en het technische plan (her)tekenen. U kunt ook steeds langskomen in onze showroom voor begeleiding op maat.

Mattimmo Pools Maldives 10 Grey (6)
Mattimmo Pools Bahia 10 Prestige Gris Clair Braine L Alleud (10)
Dsc00287
Img 0022
Swim Fun 109
Catani Sinai Gezandstraald En Geborstel Pagina 24
Zwembadboordsteen Marokkaanse Isola Beige 60 X 33 X 3.7cm Afgerond 4
1/1
Img 20230609 194328

Inhouse finetuning en afwerking

Gaan alle partijen akkoord met de technische plannen, dan start de customization in ons atelier. Dit betekent dat we de voorradige keramische en natuursteen componenten op maat verzagen met onze waterjet- en CNC-machines. De tuinelementen kunnen zo bijvoorbeeld verkleinen of vervormen. Onze boordstenen zagen we in verstek, waarna we de schuine zijden aan elkaar lijmen met tweecomponenten-epoxylijm. Deze lijm is bestand tegen vriestemperaturen en chemische producten. Onze boordstenen en traptreden voorzien we desgewenst van een ‘neus’, zoals een papegaaienbek (L-vormig) of bullnose (volledig afgerond). Is een extra oppervlakteafwerking nodig? Onze experten personaliseren de look van uw keramiek en natuursteen op maat graag verder. We blijven sleutelen aan uw maatwerkproduct tot we een esthetisch geheel bekomen.

Levering bij onze klanten

Met onze heftruck leveren we de keramische of natuursteen tuinbestrating op maat tot op uw projectlocatie. Stipt en punctueel op het afgesproken moment. Dankzij onze grote stock en de uitstekende connectie met onze leveranciers beloven we steeds bijzonder snelle levertijden. Wat u van ons ontvangt is een soort bouwpakket met losse en/of reeds aan elkaar gelijmde tuinelementen. De plaatsing van uw keramiek of natuursteen op maat dient u zelf te voorzien.

Ceragres 178642 Banner

Vertrouw op de ervaring van Ceragres

Ceragres is een familiebedrijf dat zich ruim 40 jaar verdiept in keramiek en natuursteen op maat. We brainstormen samen om uw outdoorproject tot leven te brengen en verzorgen ons maatwerk tot in de allerkleinste puntjes en hoekjes. Samenwerken met Ceragres betekent een onklopbare garantie op kwaliteit, authenticiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Keramiek of natuursteen op maat bestellen?

Contacteer ons