Graag uw tuin een niveau hoger tillen met een natuursteen terras, oprit of vijverrand? Ceragres levert naast natuursteen tuinverhardingen ook keramische tegels en boordstenen die een waarheidsgetrouwe natuursteenlook bezitten. Reken op een minutieus maatwerkproduct van de hoogste kwaliteit tegen een competitieve prijs.

Ontdek ons aanbod!

Ceragres Bis 153613 Belgium Blue Overview

Belgium Blue

meer info

Ceragres Bis 153599 Blue Tech Overview

Blue Tech

meer info

Ceragres Bis 153593 Black Pearl Overview

Black Pearl

meer info

Ceragres Bis 153616 Ceppo Overview

Ceppo

meer info

Ceragres 176439 Blues'n Greys Overview

Blues ‘n greys

meer info

Ceragres 176435 G654 Keramisch Overview

G654 Grey Mountain

meer info

Ceragres Bis 153586 Talpa Taupe Overview

Talpa Taupe

meer info

Ceragres Bis 153596 Santa Lucia Sand Overview

Santa Lucia Sand

meer info

Ceragres Bis 153619 Plain Cream Overview

Plain Cream

meer info

Ceragres Bis 153623 Eternal Bianco Overview

Eternal Bianco

meer info

Ceragres 176437 Blues'n Greys Tegel

Natuursteenlook tegels: dé hype van tegenwoordig

Natuursteen is een verzamelnaam voor alle steensoorten die spontaan in de natuur ontstaan zijn, zoals graniet, kalksteen, blauwsteen, basalt, lavasteen en travertijn. In tegelstelling tot natuursteen tegels, worden keramische natuursteenlook tegels kunstmatig geproduceerd. Dankzij de steeds evoluerende technologieën lijkt een keramisch terras echter sprekend op een natuursteen terras. Nerven, aders, fossielen, kleurschakeringen … Een keramisch terras is de dag van vandaag even mooi als een natuursteen terras.

Belgium Blue
Belgium Blue2

Waarom zijn natuursteenlook tegels zo populair?

Natuursteen terrastegels zijn sinds oudsher razend populair, maar de laatste tijd worden ze steeds vaker ingewisseld voor keramische tegels. En dat is natuurlijk niet zomaar. Natuursteenlook tegels hebben op verschillende vlakken een streepje voor t.o.v. natuursteen tegels.

Natuursteen terrassen hebben een hogere absorptiegraad, waardoor ze iets makkelijker vuil opnemen. Keramische natuursteen terrastegels worden in de oven gebakken op een temperatuur van 1000 tot wel 1250 graden waardoor alle poriën toebranden. Komt er vocht of vuil op uw natuursteenlook terras terecht? Dan blijft dit gewoon op de toplaag liggen, maar dringt het er niet in. Dat zorgt er eveneens voor dat keramische tuinverhardingen enorm hygiënisch zijn.

Een keramisch terras is onderhoudsarm, mede door de bijzonder lage porositeit. Iets gemorst? Dan is er nog steeds geen risico op vlekken.

Een natuursteen terras is uiteraard oogstrelend mooi, zonder twijfel. Elke tegel is uniek, wat uw natuursteen terras een charmante, luxueuze en gracieuze twist geeft. Hoewel een keramisch terras het product is van een industrieel proces, doet het absoluut niet onder voor een natuursteen terras.

Plaincreme3
Plaincreme
4plaincreme2
Keramiek Collage Realisatie

Meer te vinden voor een beton- of houtlook?

Keramische tuintegels hebben als voordeel dat quasi elk design erop geprint kan worden. Graag uw buitenproject in een elegant, strak, industrieel of zelfs minimalistisch jasje hullen? Dan zijn keramische betonlook tegels misschien wel wat u zoekt. Houdt u meer van een warme, natuurlijke en eigenzinnige tuinlook? Dan zijn keramische houtlook tegels vast iets voor u.

Bij Ceragres vindt u zowel natuursteen als keramische tuinverhardingen die uw buitenproject extra cachet geven. Of u nu een noestige zwembadbouwer, creatieve tuinarchitect of handige doe-het-zelver bent, we hebben voor iedereen de gepaste tuinoplossing.

Ceragres: 100 % maatwerk in keramiek en natuursteen

Nood aan terrastegels, zwembadboorden, tuinafboording, traptreden, kiezelstenen, stapelblokken, flagstones of waaltjes? Ceragres verzaagt uw tuinelementen perfect op maat van uw technische plannen, voorziet de nodige finesses en levert uw bestelling stipt op de gewenste locatie. In ons eigen atelier beschikken we over zowel een waterjet- als CNC-machine die ons toelaten om de hoogste precisie te garanderen. We bieden uiteraard advies waar nodig en begeleiden u bij de materiaalkeuze. Uw buitenproject opfleuren en doen slagen, dát is waar het bij ons om draait.

Wilt u een natuursteenlook terras aanleggen?

Ontdek onze keramische tegels