Droomt u van een betonnen terras of zwembadrand? Ceragres levert betonlook tegels en zwembadboordstenen op maat die de beoogde betonnen look-and-feel combineren met de voordelen van keramiek. Onze keramische betonlook tegels garanderen een optimaal gebruiksgemak, terwijl ze uw tuin zegenen met een strakke, klassevolle en hedendaagse uitstraling.

Ontdek ons aanbod!

Ceragres Bis 153589 Betonic Grey Overview

Betonic Grey

meer info

Ceragres Bis 153615 Sentimiento Grey Overview

Sentimiento Grey

meer info

Ceragres Bis 153608 Polibeton Overview

Polibeton Grey

meer info

Ceragres Bis 153607 Polibeton Tegel

Betonlook tegels: dé trend van het moment

Keramische betonlook tegels zijn tegenwoordig hot en trending. Het zijn gefabriceerde, kunstmatige tegels – anders dan natuursteen tegels – die als twee druppels water lijken op beton. Dankzij de steeds evoluerende technologieën en printkracht kan een betonnen terras, boordsteen of stapsteen tegenwoordig tot in het állerkleinste detail geïmiteerd worden. Dankzij de vele voordelen zijn keramische betontegels de perfecte match voor uw terras, tuin of oprit.

Waarom kiezen voor betonlook tegels?

Lookalike betontegels geven uw terras, tuin of oprit in een mum van tijd karakter en pit. Ze vormen een unieke symbiose van elegantie en ruwheid. Keramische betontegels geven uw exterieur tegelijkertijd een eigentijdse, strakke toets. Betonlook tegels zijn daarom ideaal voor liefhebbers van zowel een industriële, landelijke als Scandinavische tuin.

Betonlook tegels bestaan in uiteenlopende kleurschakeringen. Logischerwijs zijn grijs en antraciet de koplopers, maar ook bruine, beige of kopertinten duiken steeds vaker op. Betonlook tegels zijn daarnaast beschikbaar in diverse formaten, wat heel wat creatieve mogelijkheden toelaat. De laatste jaren is er aanzienlijk meer vraag naar betonlook tuintegels in XXL-formaat: die vergroten namelijk uw tuin en geven hem een modernistische of zelfs minimalistische twist. Met dergelijke superlarge betonlook tegels benadert u bovendien het effect van een gietvloer of epoxyvloer.

Uw terras, zwembad en vijver harmonieus in een betonnen jasje steken? Het kan! Ceragres levert zowel terrastegels als zwembad- en vijverranden in betonlook. U kunt er echter ook voor kiezen om slechts enkele items in betonlook te laten vervaardigen en te alterneren met natuursteen, natuursteenlook of houtlook tuinelementen. Zo creëert u een origineel contrast.

Betonlook tegels zijn enorm robuust, vuur-, kras- en slijtbestendig. Keramische betonnen tuintegels zijn daarnaast niet-poreus, waterdicht, vorstbestendig en ultrahygiënisch. Aangezien ze op 1000 tot 1250 graden gebakken worden in een oven, worden alle poriën namelijk dichtgeschroeid. Hierdoor kunnen bacteriën er zich niet in nestelen en wordt water niet opgezogen. Dankzij deze waardevolle eigenschappen zijn keramische betontegels bijzonder makkelijk in onderhoud: even een vochtige doek erover en opgeruimd staat netjes.

Keramische betontegels voor uw terras, tuin of oprit zijn een lang leven beschoren. Ze gaan tot wel 50 jaar mee! Betonlook tegels zijn bovendien uiterst milieuvriendelijk en ecologisch. Ze zijn gemaakt uit natuurlijke of zelfs gerecycleerde materialen, namelijk een mix van klei, zand, water en kwarts. Ook na gebruik kunnen keramische betonlook tegels makkelijk gerecycleerd worden. Ultramooi voor onze klanten, opperbest voor de natuur.

Betonic Grey5
Betonic Grey6
Betonic Grey3
Keramiek Collage Realisatie

Liever een hout- of natuursteenlook?

Betonlook tegels zijn uiteraard niet voor iedereen de beste optie. Misschien is een betonnen terras of boordsteen niet helemaal uw ding. Daarom bieden we bij Ceragres ook enkele alternatieven aan: in ons assortiment vindt u eveneens keramische tegels en zwembadboorden met een houtlook én een natuursteenlook. Zo krijgt uw tuin een op-en-top natuurlijke, authentieke en charmante uitstraling.

Bovendien bieden we natuursteen tuintegels en tuinverhardingen aan in graniet, kalksteen, blauwsteen, basalt, lavasteen en travertijn. Voor elk wat wils! Bij Ceragres geven we professioneel advies op maat, aan de telefoon of in onze showroom, zodat u steeds de juiste keuze maakt.

Vraag ons om raad

Ceragres: kwalitatieve producten, uitstekende service

Ceragres tilt ruim 40 jaar buitenprojecten naar een hoger niveau met betonlook tegels van de beste kwaliteit. We importeren onze keramische betontegels uit Europa en bewerken ze nadien nauwkeurig in ons eigen atelier. We baseren ons hiervoor op de technische plannen die u zelf aanlevert óf die wij voor u opmaken (indien u hier nog niet over beschikt). Dankzij onze waterjet- en CNC-machines bieden we betonlook tegels aan die perfect op maat versneden zijn, in verstek verzaagd zijn of met een neus afgerond zijn. Zo creëren we de gedroomde betonlook tegels en boordstenen voor alle zwembadbouwers, tuinaannemers, tuinarchitecten en particulieren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Bij Ceragres rekent u bovendien op een deskundige begeleiding, flexibele service, scherpe prijs en stipte levering.

Laat uw tuin schitteren met betonlook tegels

Get in touch